Senior Säljare/Marknadsförare

Trapets är ett snabbväxande, kreativt och framgångsrikt expertbolag, specialiserat på tjänster och system för automatisk övervakning och compliance för den globala finansbranschen. Bolaget är marknadsledande i Norden inom övervakning mot penningtvätt/ terroristfinansiering och övervakning av värdepappershandel. Trapets kunder utgörs av många av de mest välkända bankerna och finansbolagen i Norden samt kunder i London, Frankfurt, Luxemburg och i Asien. Trapets är mitt i en spännande expansion och nu ges möjligheten för en senior Säljare/Marknadsförare att få vara med i den fortsatta utvecklingen, med placering i fina lokaler mitt i Stockholm.

I rollen som senior Säljare/ Marknadsförare på Trapets blir du delaktig i en spännande utvecklingsresa inom ett företag som inom sin nisch är en av de ledande leverantörerna. Företaget expanderar kraftigt både nationellt och globalt och i rollen ges du möjlighet att bidra till Trapets fortsatta utveckling. Företaget präglas av engagemang, kreativitet och teamkänsla och i tjänsten som senior Säljare/Marknadsförare kommer du ansvara för områden som marknadsföringsaktiviteter, hantera partnerkontakter/agenter samt både nykundsbearbetning och utveckling av befintliga kunder.

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning inom finansbranschen och du har även ett intresse för och erfarenhet av marknadsföring och affärsutveckling. Dina IT-kunskaper är goda, du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och erfarenhet av internationell försäljning/ marknadsföring är meriterande. Som person är du prestigelös och kommunikativ med god social kompetens, du är grupporienterad men är samtidigt självgående och handlingsinriktad. Du trivs i en miljö där kreativitet, egna initiativ och engagemang värdesätts. Du skall också ha ett intresse av att lära dig om Trapets produkter och tjänster.

Du erbjuds en spännande senior sälj- och marknadsroll, där du får möjlighet att bidra till utvecklingen i ett expansivt och kreativt företag. Din ambition och dina goda resultat borgar för en vidare karriär inom bolaget.

Är du den vi söker? Intresserad? Välkommen med din ansökan och CV till jobba@trapets.com

PS. Vi undanber oss kontakt från rekryterings-, annons- och konsult-bolag etc i detta ärende!